Reserveer nu

Landschapscamping de Smal

Verhuur

Wilt u genieten van de rust, de ruimte maar ook van de Limburgse gezelligheid?
Dan bent u bij ons op de juiste plek. Een camping waarop je lekker jezelf kan zijn!
Reserveer nu

De egel

De egel is een gezellig huisje waar je met 2 personen kunt overnachten. er is een eenvoudig keukenblokje aanwezig met alle toebehoren. Buiten hebben we een terrasje gecreΓ«erd waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten.

 

 

group-icon 2 personen
Lees meer

De Bell tent

Onze Bell tent is ingericht met een 2 persoonsbed, en een eenvoudig keukenblokje met alle toebehoren. vanuit de bell tent heb je een vrij uitzicht op ons speelveld. je kunt hier met 2 volwassenen en 2 kinderen in overnachten. buiten staat een picknicktafel en heerlijke loungestoelen. kortom alles voor een geniet momentje op de camping.

 

group-icon 2 - 4 personen
Lees meer

Uil

De Uil staat op kampeerveld de Ree daar heeft hij zijn plekje gevonden tussen de andere kampeerplaatsen. Daar ervaar je het kampeergevoel met net dat beetje extra luxe!

Met de volledig ingerichte uil combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. Deze chalet is geschikt voor 4 personen en is voorzien van comfortabele bedden. Een eigen toilet, douche, keuken met uitgebreid keukeninventaris, zijn ook aanwezig.

Dat wordt heerlijk genieten van de avondzon op je eigen veranda.

group-icon 1 - 4 personen
Lees meer

Buizerd

De Buizerd is neergestreken op kampeerveld de Haas daar heeft hij zijn plekje gevonden met eigen terras.

Met de volledig ingerichte Buizerd combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. Deze chalet is geschikt voor 2 personen. de Buizerd beschikt over één slaapkamer en is voorzien van comfortabele bedden. in de woonkamer staat een slaapbank die omgetoverd kan worden tot een tweepersoonsbed.  Een eigen toilet, douche, keuken met uitgebreid keukeninventaris, zijn ook aanwezig. Dat wordt heerlijk genieten van de avondzon op je eigen veranda.

Ook is er de mogelijkheid om een tentje bij te zetten voor de kinderen die graag zelf willen kamperen.

group-icon 2 personen
Lees meer
Website door Aandachttrekkers