Reserveer nu

Landschapscamping de Smal

Verhuur

Wilt u genieten van de rust, de ruimte maar ook van de Limburgse gezelligheid?
Dan bent u bij ons op de juiste plek. Een camping waarop je lekker jezelf kan zijn!
Reserveer nu

De vouwwagen

Onze vouwwagen met zorg ingericht voor een sfeervolle vakantie. Onze vouwwagen is volledig ingericht met 2 tweepersoonsbedden, een keukenblokje met alle toebehoren en een fijne zitplek binnen.Β  Buiten kunt u lekker zitten aan de picknicktafel met vrij uitzicht op de zandbak. kortom alles voor een onbezorgde vakantie met uw gezin

group-icon 2 - 4 personen
Lees meer

Uil

De Uil staat op kampeerveld de Ree daar heeft hij zijn plekje gevonden tussen de andere kampeerplaatsen. Daar ervaar je het kampeergevoel met net dat beetje extra luxe!

Met de volledig ingerichte uil combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. Deze chalet is geschikt voor 4 personen en is voorzien van comfortabele bedden. Een eigen toilet, douche, keuken met uitgebreid keukeninventaris, zijn ook aanwezig.

Dat wordt heerlijk genieten van de avondzon op je eigen veranda.

group-icon 1 - 4 personen
Lees meer

Buizerd

De Buizerd is neergestreken op kampeerveld de Haas daar heeft hij zijn plekje gevonden met eigen terras.

Met de volledig ingerichte Buizerd combineren wij het bijzondere kampeergevoel met luxe en comfort. Deze chalet is geschikt voor 2 personen. de Buizerd beschikt over één slaapkamer en is voorzien van comfortabele bedden. in de woonkamer staat een slaapbank die omgetoverd kan worden tot een tweepersoonsbed.  Een eigen toilet, douche, keuken met uitgebreid keukeninventaris, zijn ook aanwezig. Dat wordt heerlijk genieten van de avondzon op je eigen veranda.

Ook is er de mogelijkheid om een tentje bij te zetten voor de kinderen die graag zelf willen kamperen.

group-icon 2 personen
Lees meer
Website door Aandachttrekkers